Askersund RK 21 Mars LC LB

Var iväg i Lördags till Askersund och hoppade LC och LB.
Vi kom dit vid kl  10.45 då jag hade räknat på att jag skulle starta kl 12. Men vi fick vänta i 2 timmar till, suck..
Han var pigg och framåt på framridningen samma på framhoppningen. Inne på banan var han lite tittig så lät honom gå runt o titta lite och galoppera runt lite. 
Red denna banan med ett framåt läge, bestämt och planerat. Dock så rev vi 4:an. Men annars gick det jättebra!

Andra klassen startade 16.20.. ännu en lång väntan. Tur att Cloud har lärt sig nu när vi har åkt med honom att stå lugnt i transporten. Förut så hoppade han över frambomen..  Men nu står han så snällt så!

Denna runda ville jag så gärna, jag ville så gärna sätta den där dubbelnollan. Jag gick in med en inställning " Nu ska vi klara detta". Min vilja syntes sa min syster, och det har hon rätt i. Så mycket som jag ville!
1,2,3,4,5 gick JÄTTEBRA och jag kände "yes nu är det våran tur". Men när vi kom fram till hinder nummer 6 som var en kombination, räcke-räcke. Då tvärnitade han på A hindret.. Red på det igen och då tvärnitadre han igen, och igen. Det vart uteslutning.
Jag vart så ledsen, men mest ledsen för lillkillens skull. Han fick dåligt självförtroende när han såg kombinationen. Han förknippar kombintationer som långa, jobbiga och läskiga. Lilla plutten :(
Inte lätt att vara liten.. Dock så VET jag att han klarar det lätt, han kan länga sig ordentligt, men han vågade verkligen inte :( 

Nu ska vi träna på kombinationer varje gång vi hoppar. Har läst efter bra övningar och en grej jag ska testa är:
Bom-Bom- Räcke-bom- räcke. Då får han komma in i en bra rytm och säkerhet!
 
Vi ska greja detta ♥


RSS 2.0