Varit lite off.

Ja jag har inte bloggat på ett tag men bloggen är något jag skriver på när jag har tid och lust. Bloggar ju mest för att ha kvar minnnen och gå tilbaka och se vad jag gjorde tillexemplel för tre månader sedan. Typ som en dagbok då :)

I lördags så var jag och Sessan iväg till Askersund och hoppade en LC och en LB.
I LC:n så var hon fin, dock så släppte jag lite på stödet i tygeln så hon petade sista hindret i grundomgången.

I LB:n var hon superfint, hoppade så himla bra! Dock så släppte jag på stödet (igen , :@) så hon stoppade på första hindret i två kombinationen. Sen på andra försöket så hoppade hon, vi kom lite nära så hon fick in två (?!?!) galoppsprång i två kombinationen, haha!!

Vi åkte hem därifrån supernöjda!

Igår så var jag ute på Cloud. Jag red honom framåt redan från början för jag vet att han kan stanna och stegra eller vända ;)
Det gick bra, men när vi kom upp till ett kors där man kan gå rakt till skogen, höger till ridhuset och vänster till ett annat håll så ville han hem. Så han ställde sig en gång men jag var med med spöt och då kom vi fram till skogen!
Han var lite tittig men jag red bara på framåt! Red 2 vändor på rakbanan sen så red vi hemåt.
Gick superbra!

Rider honom imorgon med. Lite markarbete/dressyr. Sen rider jag honom på fredag också, ut en sväng och sen på lördag är det hoppträning för oss två! :D
Vi ska till Lindstallet och träna med alla andra från div3 laget för vi står som reserver där!
Mia Carlbäck ska vi hoppa för.

Sesan ska skrittas denna vecka. Kanske lite trav o galopp på fredag :)
 


RSS 2.0